ZEVSOV DAN ŠPORTA NA VRHNIKI 2018

Športna zveza Vrhnika bo letošnji Zevsov dan športa na Vrhniki izvedla 30.11.2018, ob 17.00 uri na prireditvenem prostoru na Sodnijskem trgu na Vrhniki. 

Istočasno bo potekal tradicionalni Miklavžev sejem ter smučarski sejem rabljene smučarske opreme, ki bo zaradi velikega zanimanja letos v Gasilskem domu na Vrhniki. Idejo, da združimo več prireditev v eno je podalo Smučarsko društvo Vrhnika, ki je tudi aktivna članica Športne zveze Vrhnika. Tako smo pristopili k soorganizaciji dogodka Smučarsko društvo Vrhnika, Zavod Ivana Cankarja Vrhnika in Športna zveza Vrhnike..

Prireditev ima promocijski namen. Članice Športne zveze Vrhnika in športna društva preko svojih predstavitev z deljenjem letakov na dveh stojnicah, demonstracijskih točk, igre športne panoge katero predstavljajo, in vizuelno predstavitvijo, dosežejo stik z občani Vrhnike. Tako pokažemo svojo dejavnost, uspehe in svojo aktivno prisotnost na območju občine Vrhnika. Najpomembneje, pa je da se promovira šport in športni način življenja za vse starostne skupine.

Društva, ki še niso potrdila svoje udeležbe  na prireditvi vljudno vabimo, da to naredijo s klicem na tel, št, 031 755 930, Gvido Mravljak. Vse članice, pa prosim, da o napovedanem dogodku obvestijo svoje člane, ki so vljudno vabljeni na samo prireditev.

Športna zveza Vrhnika